bettysvarld

Tvättstuga

2009-11-25 @ 09:35:02

Good morning! Idag har jag varit uppe med tuppen. Skjutsade min kära make till jobbet strax före kl 6. Nu har jag tvättstuga sedan kl 7. Glömde bort mitt inbokade tvättpass i måndags men igår kväll när jag gick ner till tvättstugan så var dagens första tid ledig så då bokade jag den. Tvätthögen är enorm! Jag fattar inte hur det går till, tycker att vi har så ont om kläder men tydligen inte.

Idag är det löning för Mattias, så nu är räkningarna betalda, inte så kul men det känns ändå skönt att ha det gjort. Jag hade planerat att åka till Bergsåker idag å bli vaccinerad men det finns tydligen vaccin för tillfället. Skulle ha gjort det förra veckan egentligen men pga av olika anledningar så blev det inte av. Jag får hålla koll på lvns sida under dagen om det skulle komma in mer vaccin.

Igår när jag och Mattias for till Ica Maxi en sväng så såg vi att det var tänt och en massa folk inne på Brandworld. Blev lite nyfiken så jag googlade lite när jag kom hem och fick då fram att dom ska öppna i slutet av denna månad! Perfekt! Då ska jag passa på att inhandla nya gympakläder till barnen. Kanske blir det en ny mysig hoodie till mig själv? Mattias skulle dessutom behöva ett par nya adidas sneakers.

Nu är det strax dags att bege sig ner till tvättstugan igen, såg att tangotanten var ute å smög i trappen förut, hoppas jag slipper få besök av henne nere i tvättis. Det är nästan så att jag tycker att hon är lite creepy...när jag var liten så var jag rädd för gamla tanter (emil var oxå det) jag är inte så förtjust i dom nu heller. Det finns en tant dock som jag älskar å garanterat inte är rädd för å det är min gulliga farmor!

Nu får ni ha en bra dag, det ska jag ha!

kram

betty

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

091116

2009-11-16 @ 13:56:37

Igår var det exakt 1 månad kvar tills Frida fyller 12 år. Ibland måste jag nypa mig i armen för att förstå att min "lilla bäbis" har blivit så stor. Högst upp på hennes önskelista står: Ny mobil, Kamera,Hårförlägning och pengar. Dyra grejer. Vi får väl se vad det blir, tänker inte skriva det här ifall gullan läser bloggen.

Det blir ingen tripp til Umeå för operation i december, fick besked om att det troligen blir i januari-februari nån gång. Känns ganska skönt att det inte blir av som planerat, det är så mycket som står på schemat i dec ändå.

Vårat sovrum är nu tapetserat å klart, det blev jättefint :)

Nu är det vardagsrummet och hallen kvar innan jul.

Annars så händer det inte så mycket här..som vanligt. Väntar på besked på Fridas folkbokföring, ett jävla tjafs är vad det är. Det värsta är att det Frida som kan fara illa av att inte vara folkbokförd på samma plats som sin förälder(jag). Tänk om hon blir sjuk och behöver vård då blir det besvärligt. Men men det är som det är.

På onsdag så ska allmänheten tydligen få vaccinera sig, äntligen..jag kommer att åka ut till bergsåker direkt så jag får det överstökat.

Snart kommer min lilla plutt Emil hem från skolan, då ska vi kramas!! Jag har saknat honom extra mycket idag. Jag saknar Frida på dagarna oxå men henne får man ju tyvärr inte krama längre, hon bara stretar emot å undrar om man har ramlat å slagtit sig! Haha..min lilla tjurskalle..det hör väl åldern till antar jag.

Nepps, nu får det vara bra för denna gång!

later!

betty

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Party shoes!

2009-11-12 @ 15:59:27

Dessa klackar skulle jag inte tacka nej till! Skulle vara väldigt fina att ha på fossingarna om man ska ta sig en svängom på stan nån kväll!


Party shoes!

Dom finns att betsälla på asos.com

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vaccination

2009-11-12 @ 15:44:17

Helluu!

Idag fick Emil sin första spruta mot baconsjukan. Det gick bra, han hade ju varit minst sagt orolig att det skulle göra ont. Frida den lilla rackarungen skrämde upp honom rejält efter hon hade fått sin spruta förra veckan.

Nu är det bara till att vänta i 3 veckor innan det är dags för spruta nr 2.

Läste i dagbladet häromdagen att vaccinationen för oss "vanliga" svenssons beräknas börja nästa vecka. Man kan ju alltid hoppas på det iaf, för jag vill verkligen ha det överstökat nu. Mattias har bestämt sig för att inte vaccinera sig.

Annars så har det väl inte hänt så mycket, jag lallar på hemma som vanligt. Snart är det dags för julpyntet att göra entré, tänkte börja lagom till första advent. Mysigt!

Nu ska jag börja med maten, idag serveras det lövbiff tillsammans med potatiskroketter och bea sås! Mumma!

Baj baj lingonpaj!

betty

Ps. Skickar en krya på dig kram till min fina vän Janet som ligger hemma å är sjuk! Kram på dig!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

äpplen å bananer

2009-11-03 @ 15:42:37

Har nyss kommit hem efter en sväng på Ica Maxi. Hittade 2 st (egentligen totalt onödiga)roliga prylar som jag köpte!



bananskärareäppelskärare


Jag tycker dom är jättegulliga!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Intensiva veckor

2009-11-03 @ 12:36:45

Nu har det gått ett tag sen jag skrev sist..igen! Jag är så dålig på detta. Vill ju ha nått vettigt att skriva om.

Vi är iallafall färdig flyttade nu, vi har bott i lägenheten sedan en dryg vecka nu. Huset är nu ett minne blott! Det känn så himla skönt.

Senare idag ska jag iväg och köpa tapeter till vårat sovrum, vardagsrummet och hallen. Egentligen så var det tänkt att barnen skulle få sina rum tapetserade fört men dom kan inte bestämma sig för vad dom ska ha så då tar vi deras sedan.

Annars så flyter livet på som vanligt, vi mår bra allihopa. Frida har haft en liten dipp, men vi pratade ut om det häromdagen så nu vet jag varför. Jag fattar inte hur man kan vara så elak å ego så att man gör ner ett barns förälder inför barnet. Hon blir jätteledsen. Det dumma är att dom hela tiden drar upp sånt som hänt(och en hel del osanningar) för ca 8-10 år sedan. Jag var ung och gjorde en hel radda misstag som jag också står för. Men jag lever inte i det förflutna, jag vet vem jag är och jag tar hand om båda mina barn!

Nog om det.

Tänker iaf försöka få tag i en praktikplats, pallar inte att vara hemma längre nu. Jag måste få komma ut å träffa folk. Längtar efter att kunna komma hem efter en dags jobb å känna att jag gjort nån nytta, annat än å städa å tvätta hemma.

Stockholms resan var mycket trevlig!

Nu ska jag snart åka iväg å hämta min älskade son! Han är en riktig mammagris för tillfället!

Vi hörs när vi hörs!

betty

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()