bettysvarld

Nyklippt!

2009-03-30 @ 17:50:05

Ja, nästan iallafall. I torsdags var jag hos frissan och fick håret slingat och klippt! Det var en hel evighet sen jag gjorde något åt mitt hår så detta var välbehövligt. Ljusa fina slingor och fräscht hår! Tog inte så mycket på längden då jag vill ha lite längd på håret när det är dags för brudfrisyren!

Annars så händer det inte så mycket, bröllopsplanerna rullar på och jag söker med ljus och lykta efter ett nytt jobb. Jag passar verkligen inte att gå hemma på dagarna, jag blir tokig! Jag är helt slut på kvällarna trots att jag inte jobbat, det måste vara för att jag är så grymt understimulerad i hjärnan. Jag måste få jobba annars döör jag mentalt.

Frida och jag ska upp til Umeå på torsdag för att träffa hennes läkare och rehab. Det har varit ett väldigt flängande för Frida fram och tillbaka, hon gör det bra min jänta som står ut med detta. Efter denna tripp så blir det ingen ny resa förens i slutet av maj. Det känns skönt.

I morgon så blir det nog en tripp till stan, måste köpa gummistövlar åt Emil. Han behöver även ett par nya jeans. Fridas garderob måste uppdateras med leggings och några långärmade tröjor. Vilken tur att jag älskar att shoppa!!

En annan sak som jag inte berättat är att den 15 april så ska jag och mattias till Grim och skaffa oss varsin ny tatuering!

Det är flera år sen jag tatuerade mig sist. Denna gång blir det faktiskt 2 stycken för mig. På vänster handled ska det stå Frida och på höger Emil! Jag har hittat ett typsnitt som jag gillar så jag hoppas att det kommar att bli bra!

betty

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ajj!!

2009-03-23 @ 18:04:00

I morse hade jag tid hos gynekologen för byte av spiral. Fick frågan om jag tagit nån Ipren efter som det kan göra ont. Nepps, jag klarar mig utan svarade jag! Jo tjena!! H-vete vad ont det gjorde!! Jag kan inte minnas att det gjorde så ont förra gången?! Har en ganska hög smärttröskel i vanliga fall med inte idag tydligen. Jag har fortfarande en molande värk som sitter i buken och mot ryggslutet. Blöder gör jag också! Gnäll gnäll!

Nog om det!

Mattias är med Emil på innebandyn och Frida är hos en kompis. Själv har jag tagit en liten paus från Camilla Läckbergs bok Tyskungen. Den är jättespännande precis som hennes andra böcker som handlar om Erica, Patrik och livet i Fjällbacka. När jag börjar med en ny bok så blir jag så fruktansvärt osocial. Mattias gnäller och säger att jag inte lyssnar när han pratar med mig. Men hallå!? Pratar man med en människa som sitter å läser? :)

Men jisses vad klockan går fort, jag måste göra ett ryck! Disken ska in i maskinen å tvätten hängas...och en kopp java måste jag oxå ha snart!

Ha det fint!

betty

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Update!

2009-03-19 @ 10:16:20

Ojojoj! Nu har jag inte bloggat på länge. Trots att jag numera är arbetslös och har all tid i världen att uppdatera bloggen så känner jag att jag inte har tid?! Konstigt.

Iof så har jag ju bröllopsplanerna som håller mig sysselsatt.

Brudklänningen är bokad och klar! Jag och min underbara vän Janet var på eleganten i tisdags (förra veckan). Jag provade en hel del klänningar, och klänningen jag valde var inte alls som jag hade tänkt mig innan. Blev riktigt förvånad över mitt val! Den är väldigt fin och lite pampig.

Brudskorna har jag också hittat så dom ska inhandlas på fredag när det trillar in lite pengar(är ganska pank just nu).
Blanketten om hindersprövning är underskriven och inskickad till skatteverket.
Har även fått klart med lokal för bröllopsfesten!
Inbjudningarna är nästan klara för utskick, lite dekoration kvar att göra, senast måndag ska dom postas!

Hittade ett par vackra örhängen när jag å tjejerna var i sthlm nyligen! Dom kommer att passa alldeles utmärkt till klänningen! Måste bara hitta ett armband också.

Freedom

Kvaliten på bilden är inte så bra men vackra är dom!

betty

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tillbaka

2009-03-04 @ 14:36:28

Bloggtorkan fortsätter. Tänker iaf försöka åstakomma ett litet inlägg.

Jag och Frida kom hem från Umeå i fredags. Allt har gått bra. Frida är en tuff böna som har tagit allt med fattning medans jag har varit blödigare. Tårarna trillade när jag fick lämna henne i operationssalen efter att hon blivit sövd. Frida är ju min lilla "bäbis"!! Känslan av att vara totalt maktlös och vara tvungen att förlita sig på att andra ska ta väl hand om sitt barn är hemsk!

Men nu är det över..för den här gången iaf.

Nu ska jag pinna ut till köket och hälla upp ett stort glas med blåbärssoppa! Magen krånglar som vanligt :( Någon som vet vart man kan köpa en ny??

Ha det gott everyhopa!

betty

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()