bettysvarld

Sammanfattning

2009-05-29 @ 10:02:43

Hmm..då var det ett tag sen jag uppdaterade bloggen igen. Glömmer liksom bort den :)

En lite sammanfattning om dom senaste veckorna kommer här:

Konserten med Beyoncé var fantastisk! Hon är lätt den största kvinnliga artisten som går att uppbringa idag! Hon körde Halo som extranummer och den var fabulous!!

Jag sökte jobb på Eniro för några veckor sedan men fick det inte. Hänger inte läpp för det, känns som att jag vill vara ledig i sommar iallafall :)

Frida har varit till frissan, och vilken dag som helst så ska vi köpa hem lite blekning så hon blir ljus igen!
Vi har även hunnit med att köpa hennes kläder till bröllopet. Nu är det bara skorna som fattas!

Min vigselring är provad och den passade perfekt så nu är den skickad för gravyr, den ska vara klar om ca 2 veckor! Mattias ring är beställd och kommer med posten om en vecka!

Få se..vad har vi gjort mer då? Jo, jag och Frida har varit uppe i Umeå för att träffa hennes kirurg. Operationen verkar ha fallit väl ut och om Frida själv vill så blir det en ny operation senare i år. Nu ska det bli skönt för henne att få vila från dessa resor ett tag.

Frida börjar ju dessutom i en ny skola till hösten. Internationella Engelska Skolan. Där kommer 50 % av undervisningen att ske på engelska, dom har hårdare disciplin och kräver ett gott uppförande från eleverna. Jag tror att det kommer att bli bra för Frida, hon behöver klara tydliga regler. Den kommunala skolan har blivit mycket dålig måste jag säga så det är bra att friskolorna finns som ett alternativ. Hon kommer även att få läsa ett nytt språk! Hon tycker att det ska bli kul! :)

Så där ja, nu kommer jag inte på nått mer att uppdatera med.

Annars så rullar livet på som vanligt. 1 månad kvar till bröllopet & 2 veckor kvar tills barnen har sommarlov! Tänk att min lille Emil ska ha sin första skolavslutning i kyrkan!! Mammas älskling!

Nepp, nu ska jag fylla på muggen med java, en rök måste jag oxå ha!

betty

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sthlm

2009-05-12 @ 20:09:38

I morgon vid 12 tiden hoppar jag på X2000 å beger mig mot huvudstaden! Jag ska nämligen på konsert! Beyoncé!! Det ska bli grymt kul :)

Jag, Carro å hennes lillasyster Josse!

Det ska bli skönt med lite miljöombyte om än bara för ett dygn.

Sitter just nu å väntar på att kaffet ska bli klart. Jag och Janet har nyss varit ute på ön och spanat in lokalen som vi ska ha bröllopsfesten i. Det såg bra ut å alla grejor som behövs fanns! Tack Janet för att du följde med mig, du är min klippa

Beyoncé

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

1 bild till

2009-05-04 @ 10:38:50

Shoes

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 bilder

2009-05-04 @ 10:38:14

Lights

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag

2009-05-04 @ 10:05:08

Igår var alltså jag och janet till huddik. Vi fick några kassar med grejjor med oss hem. Jag köpte bla blockljus, ljushållare, 3 st jättefina ljusstakar (dom ska stå på buffebordet), placeringskort, dekorationspärlor till servettringarna + en hel del annat! Kanke lägger in några bilder på shoppingen sedan.

Vi hade en trevlig dag i huddik!

Idag är det måndag och vädret är inte så mycket att hurra för. Barnen är på skolan och mattias är på jobbet. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, är utan bil så hemma kommer jag att vara. Har iof en del telefonsamtal som jag kan passa på att avklara, det blir bra.

Nu ska jag dra igång en maskin med tvätt, pengar kan man ha ont om men det är aldrig ont om smutstvätt! :)

Ha en bra dag!

betty

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Senaste shoppingen

2009-05-01 @ 20:00:49

Var in på face häromdagen och inhandlade dessa godingar! Bilderna är tagna från face hemsida så färgen övernsstämmer inte med det jag köpt.




foundationCake eyelinerBlush


Permalink The Wedding! Kommentarer (0) Trackbacks ()

Cyklar

2009-05-01 @ 19:54:26

Igår var jag, mattias och barnen på birsta, vi köpte nya cyklar till dom. Dom fick välja cykel själv



Frida valde denna

Frida cykel


och emil valde den här.

Emils cykel


Nöjda blev dom!

Annars så gjorde vi inte så mycket, jag och mattias struntade i majbrasan, vi passade på att mysa ensamma i soffan medans barnen var på brasan med elly, carina och clas.

Idag har vi varit på birsta (ovanligt) jag shoppade lite smått å gott. Försökte få mattias att gå in på dressman och prova ut en kostym med det vart tji. Vi får göra ett nytt försök i morgon :)

Barnens kläder måste också inhandlas.

Ikväll så ska vi kolla på film..mattias ville se en komedi så då fick det bli Ett ufo i new york med Eddie Murphy. jag hoppas

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()